Chainlink stiller „First Death Cross“ set siden 2018 mod Bitcoin-par

Chainlink har set nogle blandede prishandlinger for sent, hvor tyre ikke er i stand til at få en afgørende fordel i forhold til bjørne, når hele markedet bliver lavere.

LINK er ikke den eneste kryptokurrency, der har kæmpet for at få noget bull-favoring-momentum, da de fleste andre kryptokurver også har set et intensivt salgspres, der har bremset deres vækst og slettet nogle af deres nylige gevinster.

For eksempel sidder Bitcoin i øjeblikket under $ 18.000, da sælgere prøver at vende sin tendens til deres fordel. De har endnu ikke gjort dette med succes, og Bitcoin Profit det kan stadig falde ganske langt, før det mister sin makro bullishness.
Genindlæsninger og gratis spins tilgængelige hver dag for hver spiller i mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Spil nu!

Altcoins er imidlertid blevet ramt især hårdt af den nylige nedgang på markedet, hvor Chainlink nu bevæger sig til den nedre grænse for en pitchfork-kanal, der er blevet dannet og respekteret gennem det sidste år.

En erhvervsdrivende bemærker også, at kryptovalutaen ser ud til at danne det, der kunne være det første „dødskors“, der er set siden 2018, hvilket staver nogle alvorlige problemer for dets kortsigtede udsigter.

Ligesom LINK steg markant i årene efter 2018 betyder det ikke, at dets makroudsigter vil blive ændret af denne tekniske udvikling.

Chainlink sporer Bitcoin – bevæger sig lavere, når købere mister $ 12,00 support

I skrivende stund handles Chainlink lidt under 2% til den nuværende pris på $ 11,68. Dette handler om den pris, som den har handlet med gennem de sidste par dage.

Bitcoin har fået hele markedet til at blive udsat for en intens svaghed de sidste par dage og uger med sin nylige pause under $ 19.000, hvilket får det til at se intense tilstrømninger af salgspres, der i sidste ende førte det så lavt som $ 17.600.

På samme måde har LINK også kørt noget af sin værdi ned fra flere ugers højder på næsten $ 16,00, der blev sat for et par dage siden.

LINK udsender første dødskors i år som salgstryk

En erhvervsdrivende forklarede i en nylig tweet, at Chainlink nu udstationerer sit første „dødskors“ set i årevis.

Dette dystre tekniske tegn kommer også, når kryptokurrency nærmer sig den nedre grænse for en længe holdt kanal, som den er fanget inden for i løbet af det sidste år.

„Første dødskryds på LINK / BTC siden 2018,“ bemærkede han, mens han pegede på nedenstående diagram.

 

Fordi Chainlink nøje sporer Bitcoin og resten af ​​kryptomarkedet, hvor de tendenser på mellemlang sigt i vid udstrækning afhænger af benchmark-kryptokurrencyens prishandling.