Harmaasävy asetettu käynnistämään salausmainoskampanja CNBC-, MSNBC-, FOX- ja FOX-yrityksissä

Grayscale Investment, maailman suurin salausvarojen hallinnoija, tuo bitcoin (BTC), eetteri (ETH) ihmisten televisioon.

Hyvin ajoitettu kampanja?

Äskettäisessä twiitissä Barry Silbert, Digital Currency Groupin perustaja ja toimitusjohtaja, Grayscale Investmentin, Genesis Tradingin emoyritys ja salauslehti Coindesk totesi, että Grayscale on tarkoitus käynnistää kansallinen mainoskampanja tällä viikolla televisiomainoksella. suosituissa yritysuutiskanavissa, kuten CNBC, MSNBC, FOX ja FOX Business.

Mainoskampanjaa pidetään laajalti katalysaattorina, joka voisi polttaa salauksen valuuttojen kysyntää markkinoiden jatkaessa nousevaa vauhtiaan.

Erityisesti mainoksia esitetään yritys- ja finanssikeskeisissä televisiokanavissa, kuten CNBC, MSNBC ja FOX Business, muun muassa, joilla on kaikkiaan yli 6,5 miljoonaa ihmistä. Harmaasävy haluaa hyödyntää tällaisen mammuttiyleisön altistumista ottamalla lennolle sekä nuoret että vanhat henkilöt bitcoin-kelkkaan.

Kuten aiemmin raportoitujonka BTCManager , tuoreen raportin JPMorgan opined että kun kulta on pitkään ollut käytännössä Haven voimavara ”suurten ikäluokkien” sukupolvi, millennials näyttävät osoittavan affiniteetti Bitcoin Trader.

Toinen tutkimusraportti aiemmin tänä vuonna, julkaissut Los Angeles -yhtiö iTrustCapital vihjasi että enemmän sijoittajia parveilevat kohti digitaalisia omaisuuseriä ja kultaa COVID-19-pandemian seurauksena perinteisiin sijoitusvälineisiin verrattuna.

Edellä mainitut nousevat havainnot yhdessä Yhdysvaltain keskuspankin loputtoman dollarin painonnan kanssa ovat todiste digitaalisten omaisuuserien, kuten bitcoinien, kasvavasta luottamuksesta ihmisten keskuudessa, jotka haluavat pysäköidä vaurautensa turvallisiin omaisuuseriin.

Päinvastoin, skeptikot jatkavat edelleen virtaamista maailman johtavasta kryptovaluutasta.

Aiemmin tänä vuonna kultakori ja laulu bitcoin -kriitikko Peter Schiff perustivat bitcoinia sanonta edelläkävijä digitaalisella kolikolla ei ole todellista arvoa ja nykyiset BTC-haltijat kärsivät valtavia tappioita.

Bitcoin-valtavirtaistaminen

Harmaasävykampanjan tuleva bitcoin-mainoskampanja on viimeisin laukaus käsivarren alueella yrittää jonka tavoitteena on tuoda valtaväestö askeleen lähemmäksi digitaalista omaisuutta.

Kuten aiemmin raportoitukirjoittanut BTCManager , LibertyX, Yhdysvaltain johtava bitcoin-automaattien asennusohjelma oli käynnistänyt „Bitcoin on Every Block“ -kampanjan, jonka avulla maan asukkaat voivat ostaa BTC: n saumattomasti käteisellä 20 000 vähittäiskaupassa ja apteekkiketjussa.